Våra transport lösningar

Med vårt stora personliga engagemang och erfarenhet kan vi ta fram skräddarsydda transportupplägg som passar just ert företag, till och från hela världen.
Ladda ner vårt produktblad per land

ERFARENHET

Vi har många års erfarenhet och vet vad som fungerar och inte fungerar.
Annelie Möller, speditör

Vägtransport

Här finner du detaljerad transport- och bokningsinformation till några av de länder vi dagligen skickar transporter till.
LADDA NER PRODUKTBLAD

Sjöfrakt

JATA Cargo erbjuder regelbunden trafik till och från hela världen, både LCL och FCL. Vi samarbetar med flertalet rederier, vilket gör att vi kan hitta en lösning som passar just dig.
LADDA NER PRODUKTBLAD

Flygfrakt

JATA Cargo erbjuder alla typer av flygtransporter, allt från express till hela laster. Via våra partners har vi dagliga avgångar till och från hela världen.

Express – när allt annat är för sent

Express är den givna lösningen när allt annat är för sent, och när tid verkligen är pengar. Vi följer transporten från start till mål, och givetvis återkommer vi med en leveransbekräftelse.
Hög säkerhet – hela vägen
Personlig övervakning med leveransbesked
Expressleveranser av volymer från paket till hellast
LADDA NER PRODUKTBLAD

Specialtransport – när det ställs högre krav

JATA Cargo erbjuder skräddarsydda special- och projekttransporter till och från hela världen. Vi utför alla former av specialtransporter, allt från maskiner till överdimensionerat gods. Givetvis sköter vi hela kedjan, allt från kontakt med myndigheter till varningsbilar. Se ett urval av våra specialtransporter nedan.
Breakbulk
Båt- och flygcharter
Maskintrailer
Teleskoptrailer
LADDA NER PRODUKTBLAD

Tull & dokumenthantering

JATA Cargo erbjuder alla typer av förtullningstjänster.